MARI PARKKARI

Olen liikunnan ilon puolesta puhuja, polkujuoksija ja äiti. Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat perhe, luonto, liikkuminen ja hyvinvointi. 

Perheellisenä yrittäjänä tiedän, että itsestä huolehtimiselle on välillä haastavaa löytää aikaa ja osaan samaistua ruuhkavuosissa elävän elämäntilanteeseen. Haluan kuitenkin olla esimerkkinä, että pienellä vaivannäöllä voi huolehtia myös itsestään, vaikka huolehdittavana olisi myös jälkikasvua.

Minulle rakkain liikuntamuoto on polkujuoksu mutta tykkään myös treenata salilla, pyöräillä, hiihtää ja kävellä. Tavoitteeni on olla siinä kunnossa, että voin tehdä sitä mitä haluan, en sitä mihin pystyn. Haluan myös aina nauttia liikkumisesta. Kovatkin treenit voivat olla nautittavia ja iloa tuottavia, kun huomaan, että pystyn ja kehityn.

Valmennan pääasiassa juoksuharrastajia sekä parempaa hyvinvointia ja jaksamista etsiviä ihmisiä. Erityisosaamistani on kestävyysjuoksu ja juoksua tukeva voimaharjoittelu sekä turvallinen liikunnan aloittaminen. Valmennan Valmennuskeskus Voimalassa Oulun Limingantullissa.

Autan sinua kun,
haluat aloittaa juoksun tai kuntosaliharjoittelun
haluat jaksaa arjessa paremmin
haluat saavuttaa juoksuun liittyvän tavoitteen
haluat tehdä juoksua tukevaa voimaharjoittelua
haluat syödä fiksummin jaksaaksesi harjoitella laadukkaammin
haluat tukea ja kannustusta kohti tavoitettasi

KOULUTUKSET

PERSONAL TRAINER

Trainer4You

POLKUJUOKSUOHJAAJA

Suomen Latu

SPORT PERFORMANCE LEVEL 1

Rebel Lifters

KIPU JA HARJOITTELU

MoveDoc

URHEILURAVITSEMUKSEN PERUSOPINNOT 21 OP/30 OP

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto

VOIMAHARJOITTELU KUNTOUTUKSEN TYÖVÄLINEENÄ

Suorituskykyvalmentaja

MUUTOSVALMENTAJA

Hyvinvointikoulu

Voimala61.jpg